Haber Global'de ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?

Başarılı spiker, Haber Global'e veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'de ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?

Haber Global ekrenlerinde haftasonu gündüz kuşağı spikeri olarak gördüğümüz Seda Selek, final yayınını dün gerçekleştirdi. Selek, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Haber Global'e veda etti.



Başarılı spiker Seda Selek, haftasonu gündüz kuşağı sunuculuğu yaptığı Haber Global'e veda etti. Sosyal medyadan açıklama yapan Selek, final yayınını dün gerçekleştirdi. 



Haber Global'de ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?



Selek, twitter açıklamasında şunları söyledi:



Bir süre önce Haber Global Tv'deki  görevimden  ayrılma kararı almıştım. Bugünkü yayınla final yaptık. Yollarımız açık olsun.



Haber Global'de ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti? - Resim : 2



Seda Selek kimdir?



Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirdi. Üniversiteye devam ederken, televizyon haberciliğine doğru ilk adım attı ve spikerlik-sunuculuk eğitimi almaya başladı.



Mesleğe, 2000 yılında Number One TV'de haber spikerliğiyle başladı. Daha sonra sırasıyla, Tv8, TGRT Haber ve 24 Tv'de haber spikerliği ve haber programları moderatörlüğü yaptı. Bir yıldır, kuruluş aşamasında da yer aldığı Haber Global Televizyonunda hafta sonu gündüz haber kuşağını sunuyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin