HABABAM SINIFI, DAHA İKİ AY ÖNCE 'DÜNYANIN EN KOMİK' FİLMİYDİ

Anadolu Ajansı'nın dün geçtiği haber yeni bir tartışma yarattı. Dün Medyatava'da, bugün de gazetelerde yer alan "Hababam Sınıfı dünyanın en komik üçüncü filmi seçildi" haberi ne kadar gerçeği yansıtıyor? Oysa iki ay önce aynı ankette Hababam Sınıfı dünyanın en komik filmiydi... Medyatava çuvaldızı kendisine, iğneyi gazetelere ve Anadolu Ajansı'na batırıyor.

Google Haberlere Abone ol
HABABAM SINIFI, DAHA İKİ AY ÖNCE 'DÜNYANIN EN KOMİK' FİLMİYDİ

Amnadolu Ajansı'nın dün dünyanın en büyük sinema sitesi www.imdb.com'a dayanarak verdiği haber, hem internet sitelerini hem de gazteleri ters köşeye yatırdı.



Çünkü dünyanın en büyük sinema sitesi olan
imdb.com'da böyle bir "anket" yer almıyor. nket denilen şey, site üyelerinin verdiği notlar. Bu notlarla her kategoride bir liste yapılıyor. imdb de verilen notların ortalamasını alıp, her kategoride, en iyileri, en kötüleri sürekli sitesinde yayınlıyor. Üstelik 1995 yılından beri bu uygulama yapılyor sitede.



Belli ki yabancı sitelerin Türkiye'yle ilgili yaptığı pek çok ankette olduğu gibi, sitenin Türk üyeleri Hababam Sınıfı'na oy yağdırararak filmi konmedi kategorisinde üçüncü sıraya çıkarmış. Medyatava okurları yaklaşık iki ay önce Hababam Sınıfı'nın aynı 'ankette' birinci surada yer aldığını da ilettiler.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin