GÜVEN KIRAÇ: JÜRİ ÜYESİYKEN YARIŞMACI OLMAK BAMBAŞKA BİR DUYGU

Altın Portakal'da yarışma ile ilgili en güzel kulis haberleri, festivalin resmi oteli Ramada Plaza Antalya'dan geliyor...

Google Haberlere Abone ol
GÜVEN KIRAÇ: JÜRİ ÜYESİYKEN YARIŞMACI OLMAK BAMBAŞKA BİR DUYGU


Altın Portakal heyecanı sürüyor


Ramada Plaza Antalya, resmi sponsor otel olduğu için bu yıl 47'ncisi yapılan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kulisi oldu.


Ramada Plaza Antalya, film gösterimleri öncesinde ve sonrasında önemli tartışmalara sahne oluyor.


Yarışmaya katılan film ekiplerinin ve oyuncuların kaldığı Ramada Plaza Antalya'nın lobisinde biraraya gelen sinema dünyası, kendi aralarında değerlendirmeler yapıyorlar.


Geçtiğimiz yıllarda jüri üyesi olarak Antalya Altın Film Festivali'ne katılan Güvenç Kıraç, bu yıl "Kavşak" filmiyle jüri karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.


Güven Kıraç: "Jüri üyesiyken yarışmacı olmak bambaşka bir heyecan"


45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde jüri üyesi olan oyuncu Güven Kıraç ile yönetmen Selim Demirdelen bu yıl "Kavşak" filmi ile yarışma heyecanı yaşıyorlar. Türk Sineması'nın her geçen yıl çok daha önemli bir yol katettiğini söyleyen Güven Kıraç ile Selim Demirdelen, Antalya Ramada Plaza'da gerçekleştirilen organizasyonda, otel yönetiminin sanata ve sanatçıya verdiği öneme değinirken, Türk Sineması'nın bu önemli organizasyonunda hem jüri üyesi, hem de yarışmacı olarak yer almaktan gurur duyduklarını belirtitler. Geçtiğimiz yıllarda jüri üyeliği yapan ve bu yıl "Kavşak" filmiyle jüri karşısına çıkan Güven Kıraç ile Selim Demirdelen, her ikisinin de farklı bir duygu, farklı bir heyecan olduğu görüşünde birleşiyorlar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin