Günaydın, Deniz Çakır'ın o görüntülerini yayınladı!

Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları taciz ettiği iddia edilen görüntüler paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Günaydın, Deniz Çakır'ın o görüntülerini yayınladı!

İstanbul’da bulunan bir AVM'nin kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında başlatılan soruşturmada 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından takipsizlik kararı verilmişti. Savcılık kararında kamu davasının açılması için yeterli şüphe oluşturacak delil elde edilmemesini gerekçe gösterdi. Deniz Çakır hakkında, “Hakaret” suçundan yürütülen soruşturma ise devam ediyor.



'Hakaret' suçundan soruşturma devam ediyor



Deniz Çakır hakkında dini, siyasi, sosyal, felsefi inanç, düşünce ve kanaatlerini açıklamasından, değiştirmesinden, yaymaya çalışmasından, mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı hakaret” suçlamasıyla yürütülen soruşturma ise devam ediyor. Savcılık, verdiği takipsizlik kararının kesinleşmesinden sonra hakaret suçlamasıyla ilgili dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderecek.



Günaydın o görüntüleri yayınlandı



Günaydın, geçtiğimiz gün yaptığı bir haberle, Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları taciz ettiği görüntülere ulaştıklarını iddia etmiş, ancak bu görüntüleri yayınlamamışlardı. Günaydın'ın bu haberine Deniz Çakır'dan da tepki gelmişti.



Günaydın, Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları taciz ettiği iddia edilen o görüntüleri paylaştı. İzlemek için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin