'Güldüy Güldüy'ün iki minik yıldızı hangi dizilerde önemli rolleri kaptı?

Show TV'de Ezo Sunal'ın moderatörlüğünde çekilen "Güldüy Güldüy Show"daki minik yıldızlar yeni dizilerde önemli rolleri kapmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Güldüy Güldüy'ün iki minik yıldızı hangi dizilerde önemli rolleri kaptı?

Oyunculuk performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken iki sempatik yıldız Alp Akar ve Ülkü Hilal Çiftçi, yeni sezonun iki iddialı dizisinin kadrosuna katılmayı başardı. Yapılan seçmelerde yüzlerce çocuk arasından öne çıkan Alp Akar, eylül ayında FOX'ta ekrana gelecek "Shameless" dizisinin yerli uyarlaması olan "Utanmazlar"da Hazal Kaya'nın kardeşini yani orijinal adıyla Carl Gallegher karakterini canlandırıyor. 



'Güldüy Güldüy'ün iki minik yıldızı hangi dizilerde önemli rolleri kaptı?



"Güldüy Güldüy"ün bir başka şirin yüzü Ülkü Hilal Çiftçi de Filmevi'nin imza attığı "Nerdesin Birader" dizisinde Timur Acar'ın kızını oynuyor. Emre Kabakuşak'ın atv için çektiği dizinin ilk bölümü için Hindistan'a bile gidilmişti. Kabakuşak kanalla yaşanan yayın tarihi belirsizliği yüzünden geçen günlerde işi bıraktığını açıklamıştı. Diziyi ikinci bölümünden itibaren Ulaş Cihan Şimşek'in yöneteceği öğrenildi. Şimşek son olarak Ayvalık'ta çekilen Uğur Yücel'li "Familya" dizisinin yönetmen koltuğuna oturmuştu.



'Güldüy Güldüy'ün iki minik yıldızı hangi dizilerde önemli rolleri kaptı? - Resim : 2



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin