Gül'den Müslüm Gürses'e geçmiş olsun dileği

Cumhurbaşkanı Gül, tedavisi süren sanatçının sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gül'den Müslüm Gürses'e geçmiş olsun dileği

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Koray Ertaş, Gül'ün talimatı üzerine Muhterem Nur'u aradı. 



Cumhurbaşkanı Gül'ün ''geçmiş olsun'' dileğini ileten Ertaş, Gürses'in sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aldı ve yapabilecekleri bir şey olup olmadığını sordu. 



Reklam filmi izleyenleri duygulandırıyor



Arabesk müziğin baba isimlerinden birisi olan Müslüm Gürses, şimdilerde yoğun bakımda tedavi görüyor. Müslüm Gürses'in doktorlarının ve ailesinin yaptığı son açıklamalara göre Gürses'in durumu ciddiyetini korumaya devam ediyor. 



'Müslümcüler' olarak bilinen hayranlarının hastane önündeki endişeli bekleyişi devam ederken sanatçı dostları da Gürses ailesini yalnız bırakmıyor ve tüm Türkiye'den Müslüm Gürses için dua istiyorlar. 



Müslüm Gürses'in bir çay firması için Türk çayının kitabını yazan ABD'li yazar Katharine Branning'le birlikte çektiği reklam filmi ise birçok televizyon kanalında gösterimde. Müslüm Gürses'li reklam filminin yayınlandığı zaman diliminde reytinglerin eskiye göre yükseldiği belirtilirken reklamı izleyenlerin televizyon kanallarını arayarak duygularını paylaştıkları öğrenildi. Birçok Gürses hayranının televizyon kanallarının izleyici temsilcilerine gözyaşları içinde duygularını paylaştıkları belirtildi. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin