GS TV'de flaş ayrılık! Yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Üç ay önce göreve gelen GS TV Genel Yayın Yönetmeni Fatih Kuşçu ile yollar ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
GS TV'de flaş ayrılık! Yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Yaklaşık üç ay önce GS TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Fatih Kuşçu ile yollar ayrıldı. Kuşçu'nun yerine Pınar Argun bu göreve getirildi. Argun, Mustafa Cengiz döneminde GS TV'nin 5. genel yayın yönetmeni oldu.



Dursun Özbek'in ardından Galatasaray kulübü başkanlığına gelen Mustafa Cengiz dönemi GSTV'deki baş döndüren değişime damga vurdu.



Kısa bir süre önce GSTV Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Fatih Kuşçu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetim bu ismin yerine bir süredir Abdurrahim Albayrak'ın iletişim danışmanlığını yürüten Pınar Argun'u getirirken; Argun, Cengiz yönetimi döneminde görev alan 5. genel yayın yönetmeni oldu.



Mustafa Cengiz görev aldığı iki yılı bulmayan başkanlık döneminde Murat Bereket, Can Erbesler, Evren Göz, Fatih Kuşçu ve Pınar Argun'la birlikte 5 ayrı genel yayın yönetmeni görmüş oldu.



Uzun yıllar Lig TV’de Galatasaray muhabiri ve daha sonra da muhabirlerden sorumlu haber şefi olarak görev yapan Argun, geçen yıl emekliliğini isteyerek ayrılmış, sıra bir süre önce de Altur İletişim Koordinatörü olarak mesleğe dönüş yapmıştı.



GS TV'de flaş ayrılık! Yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin