Gonca Vuslateri'den takipçisinin 'iki yüzlü' yorumuna yanıt!

Havalimanı çalışanına yapılan hakarete tepki gösteren Gonca Vuslateri'ye takipçisinden 'iki yüzlü' tepkisi gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Vuslateri'den takipçisinin 'iki yüzlü' yorumuna yanıt!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin İstanbul Havalimanı'nda bir çalışana hakaret eden Funda E.'ye tepki gösterdiği paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, ünlü oyuncuyu ‘ikiyüzlü olmak’la suçladı.



İstanbul Havalimanı'nda Funda E.'nin görevli Tuğçe S.'ye ağır hakaretlerde bulunması olayına çok sayıda ünlü isim de tepki gösterdi. Gonca Vuslateri de konuya ilişkin Twitter hesabından, "Havaalanında yaşanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim.. Bir insani(kadını) kalçasıyla, davranışıyla toplum içerisinde küçük düşürme girişimi saldırıdır ve özlük haklarımıza yapılmış linçtir. Suçtur bu. Terbiyesizlik az kalır" mesajını paylaştı.



Takipçilerinden biri ise ünlü oyuncunun mesajına, "Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki... 1 ay kadar belki oluyor... Sosyal medyadaki bu ikiyüzlülük gerçekten çok üzücü aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de…" sözleriyle yanıt verdi.



Gonca Vuslateri takipçisinden gelen yoruma şu sözlerle yanıt verdi:



"Ben kimsenin beğendiği biri olmak için bu meslekte değilim. Havaalanındaki kadının bir çalışana “hakaret etmesiyle” günlük hayatımda birinin işini yapmaması yahut saygısızlığı karşısında göstereceğim memnuniyetsizliği aynı kefeye koymam. Tartışmam. Cevap bile vermem. Bir iki tip çıkar. Sinemada telefonunu açtı, yok kağıdımı elimden aldı, yok bana bunu dedi. Jim Carrey hep der “Sen istediğin kadar ne olduğunu gösterdiğini düşün. Seyirci daima gamsızlık hakkını kullanmak ister.” Birine “süprüntü! Koca kıçlı! Hoop temas yok” dersem gerçekten aynı tepkiye maruz kalmama şaşırmam. Fakat az kitap okuyup, gazete açan birinin (herhalde buna yoruyorum) hakareti sınıflandırma konusunda beni hedef alması zaten kafaya taktığım bir şey değil. Çünkü bu sektördeysen bu başına gelir. Çok olağan..."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Maalesef meşhur olmanın dezavantajlarından biri de bazı ithamların üzerinizde bir şekilde bir iz bırakması için gerçekleştiğini biliyor olmanıza rağmen topu daima göğsünüzde yumuşatmak zorunda olusunuz.Çünkü göz önünde olmanızla bu hakkı çoktan kaybetmiş oldugunuz düsünülür. Ben hicbir zaman hic kimseye nezaketsizlik yapmam. Ustelik calisan insanlara,hizmet aldigim insanlara nezaketsiz davrananlari da icimde cok baska yere koyarim. Cunku bu konu “hassasiyetimdir.” Ama iste fazla ortada olunca insan karalamak daima kolaydir.Insanlar insanliklarina gore kategorize edilir.Beni koyduklari yeri anlarim.Fakat yine ortada olmak,aslinda neyin ne oldugunu anlatmayi da engeller.Ben haksiz olmamla basa cikabilirim. Ama ozur dilemek ve sevmenin kalabalik karsisindaki kullanimi konusunda egitimsiz bir toplum olmamizdan sosyal medyada mektuplasiyoruz. Kisaca su,bazen karsinizdaki insan sizi taniyordur.Siz kirpiginizin kipirdayisinizdan,o gunun anne babanizla kocanizla tartismis halde ya da arkadasiniz öldugu hikayesiyle degil sizi taniyan insanin ‘kendi icinde yasadigi husumetle’ degerlendirir.Cunku tatminsizligi hesap etmemis bir gununuzdesinizdir.Her ikiniz de!Bu nezakete susariz.Bu da bence mesleki deformasyon.. kendimizi tartismaya acabilir “hakaret etmedikten sonra..” burda bir tehdit edicilik yok.. e ama boyle bir sey de yoksa?.. Samimiyetine inandigim tum kalplere acik olmak disinda sizin gibi tipki..ben de baska formul bilmiyorum inanin:) .. Bagimsizlik,sevmek,anlamak,ozur dilemek bunlar benim karakterim zaten.. ama sessiz kaliyorsam bilin ki maruz kaldigim nezaketsizlige kiyak geciyorumdur. Cunku bana bu yakisir. Elimden de bu gelir.. sevgimle.. buludugum isyerlerinde birkac aydan fazla calisamiyorum,insanlarla anlasamiyorum diyen bir genc kizin twitlerine ve bana yaptigini gor cigliklarina yaziyorum bunu. Benimle calisabilir.. calisanlardan da bilgi alabilir.. ama hakaret duymaz.. ve edemez de... temin ederim. Guzel pazarlara.. demin de biri Cihangir’de biri kopeginiz kisir degil testisleri var gibi dedi.. Bugun “tuhafliklarin” falinda ben ciktim heralde.. bir an kopegimiz testislerini gostermem rica edildi.. yani.. yarim saat uyuyup bir daha uyanayim ben



Gonca Vuslateri (@goncavuslateri)'in paylaştığı bir gönderi (28 Nis, 2019, 8:49öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin