Golüyle adını manşetlere yazdırdı

Haftanın en çok konuşulan olay ve kişileri raporlandı.

Google Haberlere Abone ol
Golüyle adını manşetlere yazdırdı

PRNet A.Ş, çok konuşulan olay ve kişileri raporladı. 25-31 Mayıs 2015 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, 'PRNet En'leri' 5 başlık altında sıralandı.



ŞAMPİYON GALATASARAY!



Galatasaray'ın sezon bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek, 4. yıldızına kavuşması bu hafta medyanın gündemindeydi. 20. şampiyonluğu ile 622 habere konu olan sarı-kırmızılı takım, haber adedi ile yoğun siyasi gündemi geride bıraktı.



İstanbul'un fethinin 562'nci yılı dolayısıyla Yenikapı'da düzenlenen Fetih Kutlaması haftanın çok konuşulan bir diğer başlığı olarak raporlandı. Basında 273 yansımayla anılan konu, özellikle köşe yazarlarından büyük ilgi gördü.



Suriye ve Irak'ta pek çok kritik noktayı ele geçirmiş olan IŞİD, 'Çölün gelini' olarak bilinen Palmira'ya girdi. Antik kentin harap edileceği endişeleri ve IŞİD'in bölgede gerçekleştirdiği katliam; medyada çok sayıda yansıma buldu.



Uzun yıllardır konuşulan Yerli Uçak projesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle resmiyet kazandı. Yaklaşık 1.5 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'de yerlileştirilecek uçaklar 138 haberle haftanın çok konuşulan konuları arasındaydı.



Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Beşiktaş Spor Kulübü 2014 İdari ve Mali Genel Kurulu haftaya damgasını vuran konulardan biri oldu. Kurulun ardından Beşiktaş'ın 4 ay içinde olağan seçime gidebileceği iddiası güçlenirken, Fikret Orman'ın yeniden aday olup olmayacağı ve aday olursa karşısına kimlerin rakip olarak çıkacağı belirsizliğini koruyor.



SİYASETİN EN ÇOK KONUŞULANI 'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 bin 627 haber ile siyaset gündemini belirleyen isim oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu ikinci sırada yer alırken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu listenin üçüncüsü olarak raporlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş siyaset dünyasının en fazla anılan diğer isimleri arasındaydı.



SHOW DÜNYASININ EN ÇOK KONUŞULANI 'HANDE YENER'



Ahmet Ümit'in 23 dile çevrilen kitabı 'Kukla'dan uyarlanacak sinema filminde rol alacak olan  Hande Yener 106 haber ile  haftanın çok konuşulan ünlü ismi oldu. Uğur Işılak . Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına yeniden uyarladığı 'Dombra' şarkısının YSK tarafından yasaklanması ve yasağın ardından şarkıyı seslendirmeye devam etmesiyle 92 habere konu olarak listenin ikinsi sırasında yer aldı. Kenan Doğulu 83 haberle listenin üçüncü sırasına yerleşirken, Acun Ilıcalı 79 haberle bu hafta da listede başı çeken isimlerden oldu. Hafta boyunca ard arda verdiği konserlerle adından söz ettiren Funda Arar 74 haberle sıralamayı takip etti.



SPORUN EN ÇOK KONUŞULANI 'AZİZ YILDIRIM'



Fenerbahçe'de 12. kez başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın, oylamanın ardından yaptığı sert açıklamalar 572 habere konu oldu. Takımını şampiyonluğa taşıyan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 491 haberle spor dünyasının gündemini belirleyen bir diğer isim olurken; Hamzaoğlu'nun 4. yıldızın kazanılmasındaki katkılarından ötürü kendisine teşekkür ettiği Milli Takım Direktörü Fatih Terim 459 haberle sıralamayı izledi. Siyah-beyazlı takıma veda eden Slaven Bilic ve Fenerbahçe'yle yolları ayrılan İsmail Kartal spor dünyasının en çok konuşulan isimleri arasındaydı.



SPORCU MEDYASININ EN ÇOK KONUŞULANI 'SNEIJDER'



Haftanın medyatik sporcusu 528 haber ile Galatasaraylı Sneijder olarak belirlendi. Takım arkadaşı Muslera 348 haber ile ikinci sırada kaydedilirken; Beşiktaş'ın genç yıldızı Cenk Tosun listenin üçüncü sırasında yer aldı. Galatasaraylı Felipe Melo ve Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Demba Ba diğer medyatik sporcular arasında yer aldı.



Golüyle adını manşetlere yazdırdı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin