Gökhan Güney'in oğlu toprağa verildi

Arabesk müziğin tanınmış ismi Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney, Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Güney'in oğlu toprağa verildi

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.



 





Selim Güney'in cenazesi, sabah saatlerinde Reyhanlı ilçesi Yeni Mahalle’deki baba ocağına getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Mustafa Şevki Paşa Büyük Camii'nde kılınan namazın ardından Güney'in cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney, "Bu acının tarifi yok. Hastalıkla ilgili yapılması gereken her şeyi yaptık, olmadı. Evladımı kaybetmenin üzüntüsüne denk bir şey yok. Hastalığı bir ara iyileşmeye başlamıştı fakat olmadı. Hastalığını atlattığı için hepimiz mutluyken, maalesef hastalık almış yürümüş. İstanbul’daki çevremiz cenazenin neden orası olduğunu sorduklarında, Reyhanlı’nın, oğlumun isteği üzerine burası olduğunu söyledim” dedi.



 





Kendisinin de Reyhanlı'da doğup büyüdüğünü anlatan Güney, "Evladımın son isteğini yerine getirdim. Geride iki evlat bıraktı. 1.5 yıl sonra evladımı kaybettim. Bu acıdan daha büyük bir acı yok, ben onun babasıyım" diye konuştu.





Daha sonra Gökhan Güney, kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine, Güney’in ailesi, yakınları, Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye Gökhan Güney'in sanatçı arkadaşlarının katılmaması ise dikkat çekti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin