Global Connection Gulf News ile anlaşma yaptı.

Türkiye’nin küresel gazetesi Global Connection (GC), Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gazetesi Gulf News ile de ortaklık anlaşması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Global Connection Gulf News ile anlaşma yaptı.

Alman medyasının amiral gemisi Die Welt gazetesi ile Almanca, Rus medyasının lideri Komsomolskaya Pravda ve Kommersant gazeteleri ile Rusça olarak çıkan ve bu gazetelerin okuyucularına ulaşan Global Connection’un yeni rotası Ortadoğu oldu.



Global Connection Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özkan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen yayın grubu Al Nisr ile anlaşmaya vardıklarını ve Global Connection’ın Gulf News gazetesi birlikte BAE’de de yayınlanacağını belirtti.



İnovatif düşünce Türkiye’ye küresel gazete kazandırdı



Die Welt, Pravda, Kommersant ve Rus internet haber portalı www.kp.ru ile yaptıkları yayınlarla on milyonlarca okura ulaştıklarını belirten Burhan Özkan şöyle konuştu:



“Türkiye, son yıllarda sağladığı gelişim ile dünyanın yükselen yıldızı konumunda. Dünyanın ilgisi Türkiye’nin üzerine çevrildi. İşte tam bu noktada algıyı yönetmek çok önemli. Global Connection ile Türkiye’yi ekonomisi, ticareti, kültürü, tarihi ve turizmi ile dünyaya anlatıyoruz.



Global Connection; klasik medya yöntemlerinden farklı, yenilikçi bir düşüncenin ürünü. Bu yenilikçi girişim Türkiye’ye küresel bir gazetede kazandırdı. Global Connection; anlaşmaya vardığı dünya medya devleri ile birlikte doğrudan bu gazetelerin okuyucularına ulaşıyor. İçerikleri de yabancı gazeteciler ile ortak hazırlanıyor.”



Global Connection; Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayınlanan Gulf News ile birlikte de her bir yayında yaklaşık 550 bin okura ulaşması hedefleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin