Global ajans İstanbul'da ofis açıyor

Dünyanın en büyük spor ajansı Octagon, Türkiye'deki faaliyetlerine başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Global ajans İstanbul'da ofis açıyor

Spor pazarlaması, sponsorluk yönetimi, yetenek danışmanlığı, etkinlik, eğlence ve araştırma alanlarında faaliyet gösteren Amerikalı ajans Octagon, Türkiye'nin ilk spor odaklı reklam ajansı Sportsnet ile stratejik işbirliği yaparak Türkiye spor sektörüne değer katmayı hedefliyor.



Sportsnet Group Maslak Ofisi'nde hizmet verecek olan Octagon İstanbul'un Capital ve Ekonomist Dergileri işbirliği ile yapılacak lansman etkinliği, 12 Şubat Perşembe günü Zorlu Center Raffles Hotel'de gerçekleşecek.



"Change Your Game Plan" sloganıyla yapılacak ve Sportsnet Group Başkanı Ahmet Gülüm'ün moderatörlüğünü üstleneceği lansmanda, spor sektörünün dünya çapındaki en etkili isimleri de konuklarla birlikte olacak. Dünyanın en önemli global ajanslarından Octagon'un stratejilerini anlatmak üzere spor endüstrisinde dünyanın en inovatif 15 insanından biri olarak gösterilen Simon Wardle ve Dünya Kupası, Olimpiyatlar gibi en önemli organizasyonlarda markalar adına global kampanyaları yöneten sektörün bir diğer önemli ismi Jeff Ehrenkranz Türkiye'ye geliyor.



1983 yılında Interpublic Group bünyesinde Amerila'da kurulan spor ajansı Octagon'un 22 ülkede 68 ofisi ve 800'ü aşkın çalışanı bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin