GENELKURMAY BAŞKANLIĞI BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Tuğgeneral Gürak, düzenlediği basın toplantısında, TSK içindeki bazı askeri personelin HERON insansız hava araçlarını düşürmeye çalıştıkları ile ilgili iddialar konusunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
GENELKURMAY BAŞKANLIĞI BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, "Yargı sürecinde sanık bile olsalar, bazıları tarafından masumiyet karinesi ayaklar altında çiğnenerek suçlu olarak gösterilseler dahi, bütün bu şartlar altında bile, TSK'nın bütün personeli görevinin başındadır. Bizim için vatan, şeref, dürüstlük, vazife ve sevgi herşeyin önündedir" dedi.
Tuğgeneral Gürak, düzenlediği basın toplantısında, TSK içindeki bazı askeri personelin HERON insansız hava araçlarını düşürmeye çalıştıkları ile ilgili iddialar konusunda, bu konunun basında yer aldığı gibi ne isim, ne rütbe, ne de kimliğini belli edecek hiç bir bilgi olmayan iki belirsiz kişi arasında geçen bir konuşma metni olduğunu belirtti. Tuğgeneral Gürak, konuya ilişkin halen Genelkurmay Askeri Savcılığı'nın delil tespiti işlemleriyle ilgili çalışmaların çok yönlü olarak sürdürdüğünü ifade etti. ANKA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin