Geleceğin Starı yarışmasının İzmir'deki elemelerinde neler yaşandı?

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu yazdı...

Google Haberlere Abone ol
Geleceğin Starı yarışmasının İzmir'deki elemelerinde neler yaşandı?

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Geleceğin Starı yarışmasının elemeleri için İzmir’e gitti…



Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırat Parlak’ın jüri üyesi olduğu program önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.



Şu aşamada ise elemeler yapılmakta… Koloğlu’nun verdiği bilgilere bakılırsa bu elemeler çok heyecanlı ve bol aksiyonlu geçiyor. Uzun kuyruklar var ve jüri üyeleri de büyük ilgi görmekte.



İşte, Koloğlu'nun izlenimleri:



"Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırat Parlak’ın jüri olduğu, yakında Star TV’de başlayacak ‘Geleceğin Starı’nın elemelerinde adaylar, uzun kuyruklar oluşturuyor.



'Geleceğin Starı' elemelerini izlemek üzere İzmir ayağındaydım. Bizde sabahın 06.00’sı dedikleri olay mevcuttur... Emeklinin banka, insanların hastane önünde sırasını beklediği zamanlardır.Kuyrukta, 9.5 yaşında Safa da vardı, emekli Ümmü Hanım da... Şöhretin de bir beklemesi vardır. Söylenen, 4 bin başvuru içinden seçilen, 500 kişinin kuyruğu bu... Daha başlangıç... Programın seçmelerinin Ankara’sı, Eskişehir’i, Adana’sı, İstanbul’u ve Berlin’i var. 39 bin başvurudan bahsettiler. Bu koca rakamların, yıldız olma hayallerinin geleceği sayı 16... Evet bol sıfırlar, iki haneye düşecek. Ve o iki haneden de iki isim çıkacak.



‘Çok teşekkür ederiz’



Jüride yer alan Hamdi Alkan ve Fırat Parlak geldi, ardından, Nurgül Yeşilçay... İzmir Hilton Garden Inn’de yapılan elemelerde otelin önü ve lobi dolu... Bir ara itiş kakış olmuş, stres yükü fazla şöhret beklemesinde... Polis bile ziyaret etmek mecburiyetinde kalmış. Tirad hazırlayanı, hatta kostümüyle geleni bile vardı, işine sadık adaylar..."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin