Gazetecilerin üzerine yürüdü, basın toplantısı karıştı!

PTT 1. Lig'de oynanan Kayserispor-Osmanlıspor maçının ardından gerçekleşen basın toplantısında gergin anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerin üzerine yürüdü, basın toplantısı karıştı!

PTT 1. Lig'de haftanın önemli karşılaşmasının ardından gerçekleşen basın toplantısında gergin anlar yaşandı. Kayserispor'un 3-1 kazandığı maç sonrası basın toplantısında bir gazetecinin kendisine güldüğünü ileri sürerek toplantıyı terk eden konuk ekip teknik direktörü Osman Özköylü, daha sonra diğer gazetecilerle tartışıp üstüne yürüdü.



Gergin geçen maç sonrası yayıncı kuruluş TRT mikrofonlarına maçı değerlendiren ve 11 hafta sonra ilk kez yenilgi alan Ankara ekibinin teknik patronu Osman Özköylü, oldukça sinirli bir havada yüksek ses tonuyla hakem Fırat Aydınus'un yönetimini eleştiren açıklamalar yaptı. Daha sonra,basın toplantısına katılan Osman Özköylü, sözlerine burada da hakem Fırat Aydınus'u şikayet ederek maçı katlettiğini öne sürdü.



"Bugün burada Osmanlıspor'un kazanmasını engelleyen bir hakem vardı" diye söze giren Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, bu arada masadan ayağa kalkarak "İçinizden biri güldü. Burada tiyatro mu oynuyor?" diyerek toplantıyı terk etti.



Osman Özköylü daha sonra kapıdan dönerek, medya mensuplarına hakaret eden sözler sarf etti. TV 1 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur ve medya mensuplarına parmak sallayıp üstlerine yürüyen Osman Özköylü, "Terbiyesiz herifler, çok kötü yaparım" dedi ve TFF gözlemcisi ve güvenlikçiler tarafından güçlükle odadan çıkarıldı. Osman Özköylü'nün medya mensuplarına bağırıp çağırması, hareketleri kameralara yansıdı. (DHA)



İşte, o gergin anlar:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin