Gazetecilerden şaşırtan hareket!

Erdoğan'ın konuşmasını izleyen gazeteciler zor anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerden şaşırtan hareket!

Hürriyet'in haberine göre, Cumhurbaşkanlığı görevini Abdullah Gül’den devraldıktan sonra ilk kez İstanbul’a gelen Recep Tayyip Erdoğan Kısıklı’daki evine gitti. Erdoğan’ı burada kalabalık bir grup karşıladı. Erdoğan otobüsün üzerine çıkarak halka seslendi. Ancak konuşmasının başında mikrofon krizi yaşandı. Erdoğan’a verilen mikrofondan ses gelmeyince birkaç kez üzerine vurarak deneme yaptı.



Gazetecilerden şaşırtan hareket!



Yanındaki görevliler bi süre mikrofonu düzeltmek için uğraştı ancak bu çabalar sonuç vermedi. Sorun çözülmeyince Erdoğan’ın koruma araçlarından biri otobüsün önüne çekildi. Koruma aracındaki megafonun mikrofonunu kullanmak istedi. Bu sırada bir görevli yeni bir mikrofon getirdi. Erdoğan bu mikrofonla da konuşmaya çalıştı ancak mikrofon yeniden arıza yapınca yaklaşık 4 dakika süren ardından koruma aracının megafonunun mikrofonuyla konuşmasına başladı.



Konuşmasının yaklaşık bir dakikasını böyle sürdüren Erdoğan mikrofonun arızası halledilince konuşmasına mikrofonla devam etti. Basın mensuplarının da konuşmayı daha iyi alabilmek için koruma aracanın önündeki megafona mikrofonlarını uzatması ilginç bir görüntü oluşturdu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin