Gazeteci Suna Vidinli: Turnusol günleri bunlar

Kısa bir süre önce NTV televizyondan kovulan gazeteci Suna Vidinli, medya operasyonuna tepki için Çağlayan Adliyesi önüne geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Suna Vidinli: Turnusol günleri bunlar

Çağlayan Adliyesi önüne açıklama yapan Vidinli, açıklamasında “Alev alev turnusol günleri bunlar. Böyle günlerde kimlerin demokrat olduğu, kimlerin demokrasiden yana olduğu görülür.” dedi.



Suna Vidinli konuşmasında şunları söyledi:



“Aslında Türkiye için son derece karanlık günler bunlar. Bugünkü olaya Türk kamuoyunun bunun sadece Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın yargılanması olarak bakmaması gerekiyor. Bugün burada Türkiye'nin medyası yargılanıyor. Bir bakıma da Türkiye’nin vicdanının yargılandığını düşünüyorum. Bugün burada Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca olur, yarın kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir işadamı olur, ertesi gün çok sevdiği başka bir sanatçı olur. Bu işler böyle başlar ve böyle devam eder. Ben şöyle düşünüyorum, alev alev turnusol günleri derler; böyle günlerde kimlerin demokrat olduğu, kimlerin demokrasiden yana olduğu görülür. Böyle günlerde tereddüt etmemek gerekir açıkçası. Ben ve bir çok gazeteci arkadaşım, sağcısı, solcusu, liberali, zaman okuyanı, Sözcü okuyanı, Cumhuriyet okuyanı zaman zaman buraya geliyorlar ve desteklerini  belirtiyorlar. Çünkü gün susma günü değil, susarsanız bir gün de size bir şey olduğu zaman konuşacak birileri olmayabilir.”



 



 



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin