GAZETECİ SEMA EREN'LE EVLENEN ORHAN KILIÇ, KAÇ ÇOCUK İSTİYOR?

Gazeteci Sema Eren'le aile arasında yapılan gizli bir nikâhla evlenen oyuncu Orhan Kılıç, baba olmak için sabırsızlandığını söyledi...

Google Haberlere Abone ol
GAZETECİ SEMA EREN'LE EVLENEN ORHAN KILIÇ, KAÇ ÇOCUK İSTİYOR?

Birgül Kopuz/Sabah-Günaydın


En az üç çocuğum olsun istiyorum
Ünlü aktör Orhan Kılıç, geçtiğimiz cuma akşamı, hayatını gizlice Hürriyet gazetesi muhabirlerinden Sema Eren'le birleştirdi. Beykoz'daki ailesine ait evde gerçekleşen nikah töreninde sadece aileden 10 kişi vardı. Orhan Kılıç, bu ani evlilik kararını şöyle anlattı:

İyi ki hayatımda!
"Yaşım kemale erdi, 36'ya merdiven dayadım. Artık yeter bazı şeyler için... Hayatım boyunca beni bu kadar iyi idare edebilen bir insan bulmuşken kaçırmayayım dedim. Hayatım aramakla mı geçecek? Çünkü ben çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum. Biz zaten evlenmek istiyorduk ama ikimizin de işleri çok yoğundu. O nedenle her şeyin çok çabuk olması gerekiyordu. Yani hemen gün alınıp, ertesi gün nikah olmalıydı. Öyle de oldu. İlk defa Beykozlu olmam bir işe yaradı, işlemler çabucak halledildi. Akrabalardan sadece 10 kişi vardı." Baba olmak için sabırsızlandığını söyleyen Kılıç, biraz 'Osmanlı kafası' taşıdığını ve en az üç çocuk istediğini de vurguladı: "Sema bana, o kadar iyi duygular yaşatan bir kadın ki! Onun benim hayatıma girmiş olması çok büyük bir şans. Artık bir aile kurmak istiyorum. Biz beş kardeşiz, kalabalık aileleri seviyorum ve en az üç çocuğum olsun istiyorum."
Sünnet olmak gibiydi
Her şey çok ani olduğu için nikaha yakın arkadaşlarını bile çağırmadıklarını ama mart ayında tüm arkadaşlarını davet ederek, bir kış düğünü yapacaklarını söyleyen ünlü oyuncu, "Nikah sırasında çok heyecanlıydım, saçma sapan şeyler yaptım. Sünnet olmak gibiydi, bir anda olup bitti" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin