Gazeteci Sibel Köklü, Nuh Köklü'nün ardından yazdı: Hadi oğlum Derviş, bankaya

Sibel Köklü, bu kez yalnızca Nuh Köklü'yü değil, bir dönemi de anlattı...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Sibel Köklü, Nuh Köklü'nün ardından yazdı: Hadi oğlum Derviş, bankaya

Şubat ayında Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken hunharca katledilen Gazeteci Nuh Köklü'nün eski eşi gazeteci-yazar Sibel Köklü, BirGün gazetesinde bir yazı kaleme aldı.



Sibel Köklü, BirGün'ün Pazar ekinde yayınlanan yazısında, Türkiye'nin tanınmış bankalarından biri tarafından arandığını ve arayan kişinin Nuh Köklü'nün bir oğlu olduğunu iddia ettiğini belirtti. Bu soru karşısında sinirlendiğini ve 'Yok, bence artık telefonu kapatsanız iyi olur' şeklinde yanıt verdiğini belirten Köklü, "Nuh Köklü’nün oğlu yoktu belki ama yıllarca oğlum diye sevdiği Derviş vardı" diyerek, Nuh Köklü'nün çok sevdiği ve kendisinden önce yaşamını yitiren köpeğini anlattı...



Yazısında, Köklü'nün köpeğiyle çektirdiği bir fotoğrafı da paylaşan Sibel Köklü, "Zaten ondan kalan tek bir fotoğraf vardı. Derviş’in tüyleri gibi gri, soluk bir fotoğraf…Eskiden bu kadar çok fotoğraf çekmezdik ki. Şimdiki gibi dijital fotoğraf makineleri, akıllı cep telefonları yoktu. Fotoğraf çekmek özel bir olaydı." diyerek, bir dönemi de anlatmış oldu.



İşte, Köklü'nün o yazısı:



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin