Gazeteci Mustafa Hoş'tan öykü kitabı: Zamanın Ruhuna Rağmen

Artı 1 Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş'un kitabı piyasaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Mustafa Hoş'tan öykü kitabı: Zamanın Ruhuna Rağmen

Hoş'un Destek Yayınları'ndan çıkan kitabının tanıtımından:



"Farklı dönem, farklı insanlar,paralel kurguyla birbirine bağlanmış hayatlar… 6-7 Eylül cehenneminde söndürülen aşktan, 12 eylül karanlığında direnen insanlara, annesi için her şeyden vazgeçen genç bir kıza ve sarı lacivert renklerin Azrail’in elinden çekip aldığı gencecik bir adama uzanan, her şeye rağmen hayatlar…Söğüt ağacının gölgesine sığınıp zamanın ruhuna direnen insanlar…



Onlar vardı, varlar,yaşadılar, yaşıyorlar. Dünya hala dönüyorsa, onlar var olduğu için. Anlatılan, geçmişe özlem değil, bugün yok sayılana bir selam duruş. Zamanın ruhu boğuyor hepimizi. Daha çok kazan! Diyor. Tüket! Gör-me! Unut! Diyor. Daha çok beton diyor! Daha çok kul ol diyor!



Oysa daha çok arkadaşlık,daha çok dostluk,daha çok aşk, daha çok dayanışma, daha çok doğa, daha çok özgürlük diyenler var. Korku kadar cesaret de bulaşıcıdır. Anlatılan sıradan hayatların cesur insanlarıdır.



Yenilgileriyle, korkularıyla, aşklarıyla, dostluklarıyla dayanışmalarıyla ve karşı duruşlarıyla bir hayat yaşadılar, yaşıyorlar. Zamanın ruhuna RAĞMEN varım diyenlere selam olsun"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin