Gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı!

Kocaeli'nde oğluna pantolon alamamasının ardından intihar eden babanın ölümünü haberleştiren gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı!

Oğluna pantolon almadığı için intihar eden İ. D.’in haberini yapan gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı. T24'ün ulaştığı gazeteci Demir, şu an Körfez İlçe Jandarma Karakolu'nda olduğunu söyleyerek, "Konuşamıyorum" dedi.



Demir, Kocaeli Zirve gazetesine yaptığı açıklamada ise, "Ekipler önce evime gelmişler, evde olmadığımı öğrendiklerinde beni aradılar, ben de güvenlik güçlerine kendim teslim oldum. Şu anda ifade vermek üzere karakola götürülüyorum" diye konuştu.



Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kocaeli’de liseye giden oğluna pantolon alamamasının ardından canına kıyan babayla ilgili olarak, “Pantolon ajitasyonlu intihar vakıası, iftira kampanyasına dönüştürüldü” yorumunda bulunmuştu.



Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın intiharın ‘pantolon’la ilgili olduğunu kabul eden açıklamasına rağmen, konuyla ilgili olarak haberlerin ‘art niyetli’ olarak nitelendiren Yalçın, “Arkasında bazı siyasi emellerin olduğu çok net haberden seziliyordu” demişti.



Demir, şu anda gözaltında olduğunu ve ifade verdiğini T24'e anlattı. Evine emniyet ekiplerinin geldiğini ve kendisini aradıklarını söyleyen Demir, "Güvenlik güçlerine kendim teslim oldum" diye konuştu.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin