Game of Thrones'un Jon Snow'u eşini aldattı, çıplak pozları internete sızdı!

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones'un efsane oyuncusu Kit Harington'ın (Jon Snow) eşini Rus modelle aldattığı çıplak pozları ifşa oldu.

Google Haberlere Abone ol
Game of Thrones'un Jon Snow'u eşini aldattı, çıplak pozları internete sızdı!

Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu oynadığı rolle (Jon Snow) tüm dünyanın beğenisini kazanmıştı. Harington yine aynı dizide rol arkadaşı olan Rose Leslie ile aşk yaşamaya başladıkları haberi gündeme oturmuş ve çift, geçtiğimiz yıl da nişanlanmıştı. 2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda evlilikle taçlandıran çiftten kötü haber geldi.



Game of Thrones'un yeni bölümü tüm dünyada heyecanla beklenirken dün gündeme bomba gibi bir haber düştü.



Game of Thrones'un Jon Snow'u eşini aldattı, çıplak pozları internete sızdı!



Yapılan haberlerin ardı arkası kesilmezken iddialara göre Kit Harington, eşi Rose Leslie'yi Rus model Olya Sergeevna ile aldattığı haberi yayılmaya devam ediyor.



İddialara göre Rus model, "Evlendikten sonra da beraber olduk" diyerek bu fotoğrafları internete sızdırdı. Dünyaca ünlü aktörün çıplak fotoğraflarını ifşa eden Rus modelin anlattıklarına göre Kit Harington ile Lüksemburg'da tanışmışlar. Yıldız oyuncu bir modeli akşam yemeğine davet etmiş, yemek yemişler.



Kit Harington yemeğin ardından Rus modeli hediyelere boğmuş ve üstüne Amerikan vizesi almış.



Ayrıca Rus modeli Amerika'da iyi yönetmenlerle tanıştıracağının da sözünü veren Kit Harington'ın ilişkisinin evlenmeden önce başladığı iddia edildi.



Fotoğraflarda alkolün etkisinde ve çıplak olan oyuncu sevenlerini tam anlamıyla yıktı diyebiliriz.



Ünlü çift Kit Harington ve Rose Leslie'den bu fotoğraflar hakkında açıklama gelmezken, Rus model bir anda dünyanın gündemine oturdu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin