'Game of Thrones' yıldızına rol verdi

Dünyanın en popüler dizisinde rol alan oyuncu, yeni bir kampanya için kamera karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
'Game of Thrones' yıldızına rol verdi

Dünyanın en büyük otel şirketi Wyndham Hotel Group, yeni sadakat programı Wyndham Rewards'u tüm dünyada, entegre pazarlama kampanyasını tanıttı.

 

Wyndham Rewards, People Ideas & Culture Grup Şirketi CY&N by PI&C ortaklığıyla tasarlanan ve hazırlanan 'Game of Thrones' ve 'Force Majeure' yıldızı, Norveçli oyuncu Kristofer Hivju'nun rol aldığı televizyon ve radyo spotlarının, dijital medya ve dünya çapında 7 bin 500'den fazla otelde bulunan basılı malzemelerin yer aldığı yeni kampanyaya 100 milyon ABD Doları yatırdı. 



Wyndham Rewards kampanyayı kutlamak için, üyelerin her bir geçerli konaklamalarında 3.000 puan kazanabileceği bir yaz promosyonu başlatıyor. Promosyon, 7 Eylül'e kadar geçerli olacak.

 

Wyndham Hotel Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Kurulu Başkanı Josh Lesnick, "Üyelerimize sembol haline gelmiş markalardan oluşan portföyümüzden ödül kazanmanın ve kullanmanın ne kadar kolay olduğunu göstermek için eğlenceli ve muzip bir pazarlama kampanyası başlatmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Sadakat programlarının görüntüsünü yeniden şekillendirerek sektördeki en zengin programı başlatıyor ve üyelerimizi en çok istedikleri şeyle, ücretsiz bir gece konaklamayla ödüllendiriyoruz" dedi.

 

Karşınızda The Wyndham Rewards Wyzard



Zaman üstü bir karakterin modern ve renkli bir yorumu olan ve Hivju tarafından canlandırılan 'Wyndham Rewards Wyzard', kendi sembolü mavi dumanların içinde büyülü bir şekilde ortaya çıkarak üyelere seyahatleri boyunca ödüller dağıtan, insana güç katan ve iyimserlik aşılayan bir karakter. Wyzard, yaratıcı sunumlar aracılığıyla, bu yeni programın basitliğini ve kolaylığını ete kemiğe büründürüyor ve kampanyanın temelinde yatan sloganı vurguluyor: 'You’ve Earned ThisSM'. (Sen Bunu Hak Ettin)

 

Kampanyanın yapımcısı CY&N by PI&C'yi aralarında televizyon çekimini yöneten MJZ'den Mike Maguire, ünlü kostüm tasarımcısı ve moda stilisti Mr. Gammon ile Wyzard ve yaşam tarzı çekimlerini gerçekleştiren fotoğrafçılar Jill Greenberg ve Todd Selby'nin de bulunduğu bir yıldız takımı kurdu. Wyzard, şirketin kapsamlı pazarlama kampanyası çerçevesinde kullandığı ilk karakter oldu.

 

Tüm dünyada sunulmakla beraber ABD ve Kanada'ya odaklanacak olan kampanya bünyesinde, ABC Family ve TBS gibi kablolu yayın ağlarındaki çok sayıda televizyon spotlarının yanı sıra dijital video, radyo ve sosyal medya içeriklerine yatırımlar da yer alacak.



İşte, o reklam:





Wyndham Rewards Wyzard from Wyndham Hotel Group on Vimeo.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin