Galaya ünlü akını!

“Sofra Sırları” adlı komedi filminin galası önceki akşam yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Galaya ünlü akını!

Oyuncular gösterim öncesi kırmızı halıda soruları da yanıtladı ve dikkat çeken açıklamalar yaptı.



Yönetmenliğini ve senaristliğini Ümit Ünal’ın üstlendiği, Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy, Fırat Altunmeşe ve Elit Andaç Çam’ın rol aldığı komedi filmi “Sofra Sırları”nın galası önceki gün yapıldı.



Sarıyer’deki Vadistanbul AVM’de gerçekleşen galada kırmızı halıda poz veren oyuncular, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. “Sofra Sırları, bir kadının özgürlük hikayesini konu alıyor. Film aslında seyirciyle buluştukça daha da özgürleşecek. İzleyen herkese şifa olsun” diye konuşan Demet Evgar, bir de tavsiyede bulundu: “Seyirciler filmden çıktığında acıkabilirler, o yüzden karınlarını doyurup izlemeliler.”



Filmde bir komiseri canlandıran Alican Yücesoy ise, “Oyuncuların bir kısmıyla zaten önceden tanışıyorduk, Ümit’le de yıllar önce çalışmıştık. Çok güzel bir set süreci geçirdik, baştan sona harikaydı” diye konuştu. İzzet Altınmeşe, Gülcan Arslan, Ece Uslu, Ceren Moray, Metin Akdülger, Melis Birkan, Dilara Öztunç gibi birçok ünlü ismin de galasına katıldığı “Sofra Sırları” 16 Şubat Cuma günü vizyona girecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin