"Galatasaraylılıktan istifa ediyorum"

A Haber’de Zeynep Bayramoğlu’nun sunduğu 'Her Yöne 80 Dakika' programında "Futbolda Şiddet" konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
"Galatasaraylılıktan istifa ediyorum"

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası bıçaklanarak katledilen Burak Yıldırım’ın ölümü karşısında ağlamamız gerekiyor diyen Vivet Kanetti, Galatasaylılıktan istifa ettiğini söyledi.



Vivet Kanetti’nin “Maç görmek ve duymak istemiyorum. Eskiden en büyük zevkimizdi sosyal medyada birlikte maç izlemek, birlikte bir şeyler yazmak. Tiksiniyorum. Bir daha da hiç maç izlemeyeceğim, ben bu olayı kaldıramıyorum.”sözleri üzerine Hilal Kaplan, “bunu bir Fenerbahçeli bir Beşiktaşlı da yapabilirdi. Çünkü içinde yetişilen taraftar ortamı böyle bir şeyi körüklüyor” dedi.



"FUTBOL YORUMCULARI BİR AY EKRANA ÇIKMASIN"



“Bütün Türkiye futbol yorumcusu aslında hasbelkader piyango bunlara vurmuş. Bunlar çıkıyorlar. Bunlar aslında bir ay biz hiç çıkamayacağız deseler, bir şey olur toplumda. İnsanlar bunu konuşur, medyada büyük yankı bulur ve devamlı bunun etrafında bir söylem oluşur. Çıkmıyoruz çünkü şiddeti protesto ediyoruz, konuşmayacağız, biz bu kadar kana bulanmış bir top hakkında konuşamayız diyebilirler. Ama olur mu? Hiç susarlar mı bir ay? Bunlar kışkırtıyorlar fanatizmi.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin