Galatasaray efsanesine özel telefon müzede

'10 Numaralı Telefon', Metin Oktay özel tasarımıyla, Galatasaray Müzesi'ndeki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray efsanesine özel telefon müzede

Huawei, 4’üncü yıldız ve 20’nci şampiyonluğa özel G7 Galatasaray Serisi’ni duyurmasının ardından, iki ürünü, yine sarı kırmızılı camiayla paylaştı. 



Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na, üzerinde imzasının yer aldığı Huawei G7 özel üretim serisinin “1 Numaralı Telefonu” hediye edilirken, “10 Numaralı Telefon”, Metin Oktay özel tasarımıyla, Galatasaray Müzesi’ndeki yerini aldı.



Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu için özel olarak tasarlanan ve arka yüzünde Hamzaoğlu’nun imzasının da yer aldığı Huawei G7 akıllı telefon, kulübün hocasına sunuldu.



Galatasaray efsanesine özel telefon müzede



Efsane kaptan Metin Oktay da bu kutlamaya özel ürünler vesilesiyle, bir kez daha anıldı. Huawei, Metin Oktay’ın hafızalarda yer etmiş ikonik görselini G7’nin gövdesine işledi. Metin Oktay temalı Huawei G7, Galatasaray Müzesi’ne hediye edildi.



Huawei Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, yaptığı açıklamada “Sezon başında Galatasaray’la birlikte çıktığımız şampiyonluk yolundan zaferle dönmek bizleri de son derece mutlu etti. Bu özel başarının mimarı, Galatasaray’ın değerli Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na bu denli özel bir ürün sunabilmek, bizler için de gurur verici. Diğer yandan, Galatasaray’la özdeşleşmiş büyük kaptan Metin Oktay’ın anısının da Huawei markalı bir ürünle kulübün müzesinde yer alması, markamız adına bir diğer gurur vesilesi oldu” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin