Galası yapıldı! Bu hafta vizyona giriyor!

Ata Demirer'in yeni filmi bu hafta seyirciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Galası yapıldı! Bu hafta vizyona giriyor!

Oyuncu Ata Demirer'in 15 yıl önce skeçler halinde yayınlanan televizyon programı Korsan TV'nin sevilen 'Veteriner Niyazi Gül' karakterinden esinlenerek çekilen 'Niyazi Gül Dörtnala' filminin galası İstanbul Kanyon AVM'de yapıldı.



Büyük bölümü İzmir'de çekilen ve komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmde, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın yanı sıra Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya ve Şevket Çapkınoğlu rol aldı. 



Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği filmin Kanyon AVM'de yapılan galasına, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Sermiyan Midyat, Murat Serezli, Özlem Tekin, Ezgi Mola, Nevra Serezli, Sibel Tüzün, Hayko Cepkin, Burak Kut, Hakan Peker, Halil Sezai, Çiğdem Tunç, Yonca Evcimik, Tuba Ünsal, Metin Uca, Gupse Özay, Naz Elmas, Bora Öztoprak gibi ünlülerle, diğer davetliler katıldı.



Gala öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ata Demirer, filmi çekerken çok eğlendiklerini ifade ederek, "Umarım izleyici de seyrederken bizimle aynı duyguları paylaşır" dedi. Filmi kış aylarında İzmir'de çektiklerini anlatan Demirer, "İzmir'in ışığı güzel. İklimi de güzel daha hoş olur zannettik. Biliyorsunuz bu kış çok sert geçti. Hoş oldu ama İzmir de çok soğuktu. Bir daha kışın komedi filmi çeker miyiz? Çekeriz ama bir otelde, kapalı mekanda geçer. Çok güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. İnşallah sarf ettiğimiz terlere değer" diye konuştu. Demirer, tek beklentisinin filmin seyirci tarafından beğenilmesi olduğunu dile getirdi.



Oyuncu Demet Akbağ da, "Bu bir bahar filmi. Çok eğlenceli. Komik ve eğlenceli olduğunu vaad ediyoruz. Süper bir kadro vaad ediyoruz. Daha ne diyelim?" ifadelerini kullandı. 



'Niyazi Gül Dörtnala' filmi İzmir galası, 10 Mayıs Pazar günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde 'Seferihisar Sokak Hayvanları Yuvası' yararına gerçekleştirilecek. Film, 8 Mayıs' ta vizyona girecek. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin