Funda Arar: Evimde işkence odası var

Ünlü şarkıcı, canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu...

Google Haberlere Abone ol
Funda Arar: Evimde işkence odası var

Fundar Arar, “Aşk Hikayesi” albümüyle Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu. Funda Arar’ın ilk kez kahkahalar içinde canlı yayında ilginç açıklamalarda bulunması dinleyicilerin sevgi dolu mesajlarıyla karşılık buldu.



Ünlü aranjör Febyo Taşel ile evli olan Funda Arar; “Febyo’nun bana yanık olduğunu anlıyordum. Ama o beni anlayamıyordu. Çok kanırttım. Hatta Albümde Düşman Gibi şarkısını yapmış. Onun bestesi. İşkence odası var benim. İşkence aletleri var orada. Acıyı çeke çeke beste yapacak orada çalışacak bana” diyerek esprili anlatımıyla güldürdü. Yasemin Şefik’in “Febyo ya başkasını düşünerek beste yaparsa” diye sorduğunda Funda Arar’dan yine kahkaha dolu bir açıklama geldi; “O zaman büyük dayak var! Ay yazık ya neler söyledim adama. Hakkını yemeyeyim müzikal yeteneği ve başarısı bir tarafa bizim özel hayatımızda da çok anlayışlı, karşı tarafı düşünen biri. ” dedi



PARAM YOK DİYEMİYORSUN!



Albüm hazırlığında 50 şarkıdan 13 şarkıya düşüren Funda Arar, “O kadar şarkıyı bir albüme koymak yazık. Hepsini klipendiremiyorsun. Tanıtamıyorsun. Bazen çok iyi şarkılar geri planda kalabiliyor. 13 şarkıya klip çeksem bittim. Şimdi klip deyip geçme,büyük masraf. Kliple ilgili belli bir stand veriyorsun. Öyle yapmazsan...bu ne böyle çamur gibi derler...Ulen param yok diyemiyorsun.” Dedi.



OKUL YILLARINDA ROCK MEKANLARINA GİDERDİM!



Türk musikisi eğitimi alan Funda Arar, “Okul yıllarında sırtımda Ud, Taksimdeki rock mekanlarına gidiyordum. Bu kızın burada ne işi var diye bakıyorlardı. Uzun yıllardır ud çalmıyorum. Yeniden etüd etmek lazım. Beni söyleme kısmı daha çok cezbetti.” Dedi. Aynı zamanda rock soundlu bir albüm projesi olduğunu açıkladı.



SOĞUK BİRİ DİYECEKLERİNE BU KIZA NE SORACAĞIM DESELER!



Dışarından soğuk göründüğünü dile getiren şarkıcı;



“İlk zamanlar bu kız ne konuşacak diyorlardı. Sanki insan değilim uzaydan geldim. Sen bana soru soracaksın bende cevaplayacağım.  Demiyorlar ki; Bu kıza ben ne soracağım acaba diyorlar. Asıl başarı sen bulacaksın soruyu...Ben zaten tanışıp birileriyle mıç mıç olmaktan hoşlanmıyorum. Samimiyetsiz geliyor.”



BKM NECATİ AKPINAR’A SÖYLEDİM “KOMEDİ FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM!”



Sinema filmi projelerine sıcak baktığını dile getiren Funda Arar; “BKM, Necati abiye komedi filminde oynamak istediğimi söyledim. Çok güzel olur diyor. Ama bende çok üstünde durmadım. En çok istediğim tiyatro...müzikal değil ama müzikli bir oyun istiyorum. Yine komedi.” Dedi. 


Etiketler funda arar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin