Fuat Avni'nin kimliği ortaya mı çıktı?

Anka, Fuat Avni'nin kimliğinin deşifre olduğunu öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'nin kimliği ortaya mı çıktı?

17 Aralık soruşturmasından sonra ortaya çıkan ve attığı tweetlerle gündeme oturan Fuat Avni'nin kimliği hala bilinmiyor ve merak uyandırıyor.



Hükümet ile ilgili yapılacakları önceden  sosyal medyadan duyuran Fuat Avni’nin, son olarak cemaate ve gazetecilere yönelik yapılacağını iddia ettiği operasyon tweetleri hükümet partisi içeresinde tepkiye neden oldu.



Anka Haber Ajansı’nın haberine göre; Fuat Avni’nin kim olduğuna ilişkin  AKP kulislerinde pek çok iddia ortaya atılıyor. Cemaate yakın olduğu bilinen hesaptan atılan tweetlerin kamuoyunda “yanlış bir algı” oluşturmaya yönelik olduğunu iddia edenler de var, bu tweetlerin “okyanus ötesinden” Amerika’dan atıldığını savunanlar da.



Ancak; AKP içeresinde ortak kanaat ise bu hesabın bir şahsa ait olmadığı. AKP’lilere göre bu hesabın sahibi bir grup ve grubu, cemaat medyası organize ediyor.



Hükümet içindeki bütün bilgilerin sızdırılmasından, önceden yapılacaklara kadar pek çok konuyu sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna duyuran “Fuat Avni” Twitter hesabının kime ait olduğu gerçeğinin yakın bir zamanda kamuoyuna açıklanacağı öne sürüldü.



Anka’ya göre “Fuat Avni” takma adlı Twitter hesabının kim ya da kimlere ait olduğuna ilişkin araştırma ve incelemenin sonuna gelindiği öğrenildi.



Yakın bir süre içinde bu twitter hesabını kimin ya da kimlerin kullanıldığına ilişkin bilgilerin kamuoyuna da duyurulacağı belirtildi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin