Fuat Avni'den Mehmet Baransu'ya: Ben senim

Twitter fenomeni Fuat Avni'den tutuklanan gazeteciye destek mesajı!

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'den Mehmet Baransu'ya: Ben senim

'Devletin güvenliği, iç veya dış siyasal yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri temin etme' ve 'devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme dışında kullanma, hile ile alma, çalma' suçlamasıyla tutuklanan Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu'ya Twitter kullanıcısı Fuat Avni'den destek geldi.



Twitter'daki analizleriyle dikkat çeken Fuat Avni, Baransu'ya "Güzel insan Baransu, kim ne derse desin üzülme. Sen kimsenin cesaret edemediğini yaptın. Sen Fuat Avni değilsin ama ben senim" mesajı verdi.



Fuat Avni, Twitter hesabından Baransu ile ilgili şu mesajları paylaştı:



"Mehmet Baransu'nun yayınladığı her belgede iktidarını pekiştirenler muktedir oldukça zalime dönüştüler.



Baransu'nun yargı mensuplarına teslim ettiği belge dolu bavulu alaya alanlar, onun yayınladığı belgeleri okurken korkar dizleri titrerdi.



Baransu, Uludere ve Reyhanlı'da MİT'in rolünü yazınca Yezid nefretle köpürmüştü. Baransu böylece kırmızı çizgileri alt üst etmişti.



MİT'in sağlıktan eğitime her türlü bilgiyi elde ettiğini, MHP ve CHP'lileri fişlediğini deşifre etmesi de Baransu'yu MİT'in hedefi yaptı.



Güzel insan Baransu, kim ne derse desin üzülme. Sen kimsenin cesaret edemediğini yaptın. Sen Fuat Avni değilsin ama ben senim."



Fuat Avni'den Mehmet Baransu'ya: Ben senim



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin