Fuat Avni'den hükümete yakın gazetelerle ilgili bomba kehanetler!

Her yazdığı olay olan Twitter kullanıcısı Fuat Avni, medyaya yönelik yeni operasyonların başlatılacağını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'den hükümete yakın gazetelerle ilgili bomba kehanetler!

Hükümetle ilgili yazdıklarıyla dikkat çeken ve operasyonları önceden haber veren Twitter kullanıcısı Fuat Avni, hükümete yakın gazeteler Sabah, StarAkşam ve Takvim'le ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu.



Fuat Avni, yaklaşık 100 bin takipçisi bulunan @fuatavnifuaat hesabından, hükümete yakın gazetelerde çalışan birçok gazetecinin işinden olacağını ve büyük kıyımın Sabah'ta gerçekleşeceğini iddia etti.



İşte, Fuat Avni'in çok konuşulacak tweet'leri:



1. Akdoğan, boyundan büyük cümleler edince Tiran'ın frene basmasıyla önceki düşüncelerini inkar edecek yeni açıklamalar yapmak zorunda kaldı



2. Tiran'ın, Akdoğan'a verdiği asli görev başta Star ve Akşam olmak üzere Havuz Medyası ve biatçı medyayı dizayn etmek. Gerisi teferruat.



3. Karaalioğlu ve Kiras her adımı Akdoğan'ın talimatıyla atıyor. Bu ikili de yargı-polis işlerini Elif Çakır'a yaptırıyor.



4. Elif Çakır ki kendisi Kabataş yalancı şahitlerindendir yargı-polis işlerini Adnan Boynukara'dan aldığı yardımla yürütüyor.



5. Özelde birileri yoğun gayret sarf ederken genelde Star, Akşam, Takvim ve Sabah'tan Cemaat'e karşı çok daha şahin olunması isteniyor.



6. Havuz Medyası'ndaki birçok gazeteci ve muhabirin 'Yeter ama paralel diye diye nereye kadar, biz bile bıktık' demesi rahatsızlık oluşturdu.



7. Havuz Medyası'nda yakında kıyım var. Kıyımın büyüğü Sabah'ta olacak. Birim müdürü, muhabir ve yazarların bazılarıyla yollar ayrılacak.



8. Tetikçiler, üst perdeden herkese hakaret edenler, süreç bittiğinde bırakın köşe yazmayı köşelerinden çıkamayanlar Havuz'a doldurulacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin