Fuat Avni yine bildi!

Twitter'daki paylaşımlarıyla dikkat çeken Fuat Avni, yine yanılmadı.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni yine bildi!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu savcılarından Alper Türkmen, 17 polis için 'usulsüz taltif' aldığı iddiasıyla gözaltı kararı verdi.



Emniyet Genel Müdürlüğü Taltif Komisyonu tarafından başarılı emniyet personeline verilen maaş taltifi için çıkarılan gözaltı kararı sosyal medyada 'polise tuhaf bir operasyon' şekilinde yorumlandı. Twitter fenomeni Fuat Avni, operasyon başlamadan kısa bir süre önce soruşturmanın içeriğine dair bazı tweet'ler paylaştı.



Fuat Avni, "İdari soruşturmada aklanmış olan emniyet mensuplarına, adli operasyon yapılması sadece algıya yönelik bir operasyondur" ifadelerini kullandı.



Savcı Türkmen'in talimatıyla Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eski Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanı Bekir Akarsu'nun da aralarında bulunduğu 17 polisi gözaltına aldı. Söz konusu "usulsüz taltif" iddiaları, daha önce Emniyet Genle Müdürlüğü Teftiş kurulu müfettişleri tarafından incelenmiş ve soruşturmaya  gerek olmadığı yönünde karar verilmişti. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin