Fuat Avni 'trafoya giren kediler'i yazdı

Twitter fenomeni Fuat Avni, yeni iddialarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni 'trafoya giren kediler'i yazdı

Twitter'da hükümet karşıtı paylaşımlarda bulunan ve operasyonları önceden haber veren Fuat Avni, yine çok konuşulacak iddialarda bulundu.



Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın yakınlarına başsağlığı dileyen ve Salı günü yaşanan elektrik kesintilerine de değinen Fuat Avni, 719 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından şu tweet'leri attı:



"Kumpasa kurban giden değerli yargı mensubuna Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. #SavcıMehmetSelimKiraz"



"Kaçak Saray'da el birliğiyle yapılan toplantılarda en önemli karar 'trafoya giren kediler' oldu. Elektrik kesintisi oyların tasnifinde en kolay netice alınacak yol. Ama seçim akşamı ülke genelinde kesilmesine artık kimse aldanmaz dendi. Yezid'in Avaneleri, hükümetin haberi olmadan ve Enerji Bakanlığı'ndan saklayarak ülke genelinde elektrik arızası oluşturacak adımı attılar. Dün, yapılan elektrik kesintisiyle seçim akşamının provası yapıldı. Önümüzdeki süreçte elektrik kesintisini iki kez daha gerçekleştirecekler. Seçim akşamı da dördüncü kesinti olacak. Yezid, ne olursa olsun 400 vekil ve HDP'nin de baraj altında kalmasını istiyor. Ülkeyi karanlığa sürüklüyorlar."



Fuat Avni ayrıca aşağıdaki iddialarda bulundu:



"Fidan, Hakan olarak istifa etti, Emin olarak döndü. Daha önce yazdığım gibi DHKP-C hücreleri harekete geçirildi. Kaos planına göre toplum her seçim öncesi olduğu gibi kutuplaştırılacak ve eylemlerde süreklilik sağlanacak. DHKP-C üzerinden Cemaat'in terör örgütü olduğu algısı oluşturulacak ve bu algı Zift Medyası'nda sürekli işlenecek."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin