FOX'un yeni yarışmasından ilk tanıtım yayınlandı

'Bir İçeri, Bir Dışarı', FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un yeni yarışmasından ilk tanıtım yayınlandı

Sevilen mobil yarışma, şimdi aynı kurallarla televizyon ekranlarında... Yapımını Nisan Yapım’ın üstlendiği, 'Bir İçeri, Bir Dışarı', FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.



Bu yarışmayı diğer yarışmalardan ayıran en büyük fark; gazete, televizyon haberlerinden duyup bildiğimiz, hayatın içinden ilham veren hikayeleri olan gerçek yarışmacıların, büyük ödül olan 1 milyon lira için yarışıyor olması.



Bu yarışmada çekilmek ya da durmak yok



“İyi insanların başına güzel şeyler gelsin” ilkesiyle ekranlara gelecek yarışmada, ilham veren hikayeleri olan tüm yarışmacılar isme özel davet mektuplarıyla yarışmaya davet edilecekler ve göz kamaştırıcı bir prodüksiyonda, hayatlarını değiştirecek tam 1 milyon lira için yarışacaklar.



“Bir İçeri, Bir Dışarı”nın ilk bölümünde mülteci çocukların iyi kalpli öğretmeni Pınar Demiral, yarışmaya Mardin’den katılacak.



Mülteci çocuklardan savaşın izlerini silmek için çabalayan İzmir’li Pınar Demiral, evini ve ailesini bırakıp, savaştan kaçan mülteci çocuklar için, 6 yıldır Mardin’de yaşıyor. Açtığı dernekle çocuklara tiyatro eğitimi vererek onları hayata kazandırıyor.



İşte, Derda Yasir Yenal’ın sunacağı Bir İçeri, Bir Dışarı'nın ilk tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin