FOX'un yeni dizisi 'Her Yerde Sen' sete çıkıyor!

Yapımını Karga7 Pictures’in üstlendiği, FOX’ta bu yaz ekrana gelecek 'Her Yerde Sen'in çekimleri İstanbul’da başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un yeni dizisi 'Her Yerde Sen' sete çıkıyor!

Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı, yapımını Karga7 Pictures’in üstlendiği, FOX’ta bu yaz ekrana gelecek 'Her Yerde Sen'in çekimleri başlıyor.



Yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak olan “Her Yerde Sen”in oyuncu kadrosunda ayrıca; Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Barış Yıldız, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner ile beğenilen usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.



Furkan Andıç ve Aybüke Pusat Başrolde!



Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.



Furkan Andıç’ın “Demir”, Aybüke Pusat’ın ise “Selin” karakterlerine hayat vereceği ‘Her Yerde Sen’de, aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Selin ile Demir birlikte yaşamak zorunda kalır.  Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte, olaylar işin içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.



Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu ise Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı eğlenceli, romantik komedi “Her Yerde Sen” yakında FOX’ta bu yaza damga vuracak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin