FOX'un 'Kırık Ayna' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?

TMC Film'in FOX için hazırladığı "Kırık Ayna" dizisinin çekimleri başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un 'Kırık Ayna' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yapacağı iddialı dizi, insanoğlunun uğruna büyük bedeller ödemekten çekinmediği en büyük zaaflarından biri olan şöhret tutkusunu farklı dönemlerin öyküleri eşliğinde beyazcama taşıyacak.



Volkan Gürses'in senaryosunu yazdığı "Kırık Ayna" dizisinin başrolleri için geçen haftalarda usta oyuncu Hatice Aslan, Pınar Deniz ve Almila Ada ile el sıkışılmıştı. Dizinin Kadir Doğulu, Metin Akdülger gibi ünlü isimlerle de görüşülen erkek başrolünün sahibi ise sonunda belli oldu.



Son olarak Çağan Irmak'ın "Gülizar" dizisinde başrol oynayan Berk Cankat "Kırık Ayna"yla anlaştı.



FOX'un 'Kırık Ayna' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?



Hazırlıkları şubat ayında başlayan ve titizlikle yürütülen dizi, 1978'lerde assolistlik mertebesine kadar yükselmiş, günümüzde ise her şeyini kaybedip Etiler'de bir mekanda tuvaletçilik yapmaya başlayan Melike Candan ile şöhret yolculuğunun başında olan Gökçe Yücel'in bir cumartesi günü yollarının kesişmesiyle başlıyor. Melike, baktıkça Gökçe'de kendi gençliğini görüyor. Etkileyici diliyle dikkat çeken dizide, genç Melike'nin 1978'deki, Gökçe ile yaşlı Melike'nin ie 2018'deki hikâyesi iç içe anlatılacak.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin