Fox Türkiye'de üst düzey atamalar! Kim hangi göreve getirildi?

Fox International Channels Turkey, yeni üst yönetim yapısını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fox Türkiye'de üst düzey atamalar! Kim hangi göreve getirildi?

Fox International Channels (FIC) Avrupa ve Afrika Başkanı Jan Koeppen tarafından yapılan açıklamanın ardından, FIC Turkey’nin Pay TV ve ulusal kanal operasyonunu yürüten Fox International Channels Güneydoğu Avrupa ve Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler bugün yeni organizasyonun üst yönetim yapısını açıkladı. 



Theiler, "Türk pazarının lider ulusal kanallarından FOX ve FIC Turkey bünyesinde bulunan 9 tematik kanalın Fox International Channels (FIC) şemsiyesi altında bir araya gelmesi ile operasyonumuz daha da güçlenecek. Bu yeni yapı ve marka portfolyosunun reklamverenler ve içerik üreticilerini cezbetmesinin yanında çalışanlarımız için de bir ilham kaynağı olacağı inancındayız. Türk medyasında yaratıcılık alanında mükemmelliyetçi bir referans noktası oluşturmamıza önderlik edecek yeni üst yönetim kadrosunu açıklamaktan oldukça gurur duyuyoruz" diye konuştu.   



FIC Turkey'nin Adam Theiler tarafından yönetilecek yeni üst yönetim kadrosu şöyle:



- Cenk Soner yeni organizasyonda COO görevini üstleniyor. Operasyon & IT, Platform Kanal Satış ve İnsan Kaynakları departmanlarını yönetecek. Buna ek olarak, Finans, Hukuk & Uyum departmanları da lokal olarak Cenk Soner’e raporlayacak.



- Operasyon & IT, Necip Kırçın tarafından yönetilecek.



- Platform Kanal Satış, Timur Altop tarafından yönetilecek.



- İnsan Kaynakları ve Organizasyon, Nilay İşsevenler tarafından yönetilecek.



- Finans Hakan Etuş tarafından yönetilecek ve doğrudan FIC Avrupa ve Afrika CFO’su Alberto Matassino’ya raporlayacak.



- Hukuk & Uyum, Zeynep Yaman tarafından yönetilecek ve doğrudan FIC Avrupa SVP Baş Hukuk Danışmanı Gabriella Dore’ye raporlayacak.



- Ulusal Kanal (FOX) İçerik Departmanı Şebnem Aşkın tarafından yönetilecek.



- Tematik Kanallar (FOXLIFE, FX, FOXCRIME, FOXSPORTS, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, 24Kitchen ve BabyTV) İçerik Departmanı Yadigar Belbüken tarafından yönetilecek.



- Reklam Satış Departmanı, Mehmet İçağasıoğlu tarafından yönetilecek.



- Haber ve Spor Departmanı, Doğan Şentürk tarafından yönetilecek.



- Pazarlama Departmanı, Burçin Gülşen tarafından yönetilecek, sırasıyla Ömer Meral ve Evren Ünal tarafından yönetilen Kreatif ve Dijital Medya departmanlarını da kapsayacak.



Atamalar bugünden itibaren yürürlüğe giriyor. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin