Fortune listesinde ilk 3'e girdi

Derginin gerçekleştirdiği 'Çalışılacak En İyi 100 Şirket' araştırmasında 3. sırada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fortune listesinde ilk 3'e girdi

Türkiye'de de faaliyet gösteren yönetim danışmanlığı şirketlerinden The Boston Consulting Group (BCG) Fortune Dergisi'nin gerçekleştirdiği ‘Çalışılacak En İyi 100 Şirket’ araştırmasında 3. sırada yer aldı.



The Boston Consulting Group (BCG), Fortune Dergisi tarafından düzenlenen ‘Çalışılacak En İyi 100 Şirket’ araştırmasında yine ilk beşin içerisinde yer aldı. Dört yıldır listeye giren BCG bu yıl listede 3. basamağın sahibi oldu. BCG bu araştırmaya katıldığı 2006 yılından beri ilk on ikinin arasında yer alan iki şirketten biri. Fortune ayrıca, bir başka değerlendirmede BCG'yi bu yıl binden fazla istihdam yaratacak 'Çalışılacak En İyi 24 Şirket'ten biri olarak seçti.



BCG Türkiye Genel Müdürü ve Yönetici Ortağı Burak Tansan, "Fortune Dergisi'nin En İyi Şirketler listesinde üst sıralarda yer aldığımız için mutluyuz. Çalışanlarımıza kendilerini geliştirmeleri için sunduğumuz ortam başarımızın en önemli etkeni. BCG olarak, çalışanlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz kurum kültürümüzün bir sonucu olarak bu ödüle hak kazandığımız için gurur duyuyoruz" dedi.



Fortune Dergisi'nin 'Çalışılacak En İyi 100 Şirket' araştırması, uluslararası araştırma ve danışmanlık firması Great Place to Work işbirliği ile düzenleniyor. Bu yıl araştırmaya 257 şirketten, 252 binden fazla çalışan katıldı. Araştırma, yönetim güvenilirliği, iş tatmini ve çalışanlar arasındaki uyum ve işbirliği ile ilgili soruları içeriyor. Ayrıca, araştırmada ödeme ve fayda programlarının yanı sıra işe alım uygulamaları, iş iletişim metodları, eğitim ve tanıma programları ve çeşitlilik politikaları ile ilgili birçok soru yer alıyor.



 


Etiketler fortune liste şirket
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin