Fog TV'yle anlaşan Barış Çimen Medyatava'ya konuştu

Bir süredir ekrandan uzak olan televizyoncu Barış Çimen, Fog TV'yle anlaştı. Peki Çimen yeni kanalında hangi görevde olacak?

Google Haberlere Abone ol
Fog TV'yle anlaşan Barış Çimen Medyatava'ya konuştu

Kıbrıs'ta yayın yapan ve Türkiye'de yatırım kararı alan Fog TV, televizyon dünyasının deneyimli muhabirlerinden Barış Çimen'le anlaştı. Çimen, yılbaşından itibaren yeni kanalındaki görevine başladı.



Medyatava'nın ulaştığı Çimen, uzun süredir ekranda olmayışının sebebini "Kendi programımı yapmak istiyordum" şeklinde açıkladı. Fog TV'den gelen teklifle kendi programını yapma şansını elde ettiğini söyleyen Çimen, daha önce atv ve Show TV ana haber bültenleri dahilinde yaptığı yaşam haberlerinden oluşan ve hafta sonu yayınlanacak bir programa imza atacağını ifade etti: "Uzun yıllar büyük kanallarda çalışırken de hayalim kendi programımı yapmaktı. Daha önce hiç küçük kanalda çalışmadım ama artık küçük kanal büyük kanal ayrımının ortadan kalktığını düşünüyorum. Sosyal medya her şeyi değiştirmiş durumda."



Çimen ayrıca Fog TV'nin sabah kuşağını teslim ettiği Ebru Hekimoğlu'nun programına da katkıda bulunacak.



Fog TV'nin Levent'teki ofisinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Kıbrıs menşeyli kanal Perihan Savaş ve Hakan Bilgin gibi isimlerle de anlaşmış durumda.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin