Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor son bölümde elenen isim kim, ödül oyununu kimler kazandı? soruları yanıt buldu. İki ödül oyunundan ilkini Anıl diğerini ise Nagihan kazandı. 102. bölümde yapılan ada konseyinde Turabi, Murat ve Sema'dan en az SMS oyunu alan Sema adaya veda etti.



Survivor 102. bölümde ödül oyunları oynandı. Hamburger ve patates kızartmalı ödülü kazanan Anıl yanına Hilmi, Nagihan ve Hakan'ı alarak ödül için Punta Canta'ya gitti.



18 Haziran'daki ikinci oyunda ise yarışmacılar Anadolu lezzetleri için mücadele etti. Ödülü kazanan Nagihan; Anıl, Hilmi ve Hakan'ı seçerek ödülü birlikte almaya hak kazandı.



Kıbrıs finaline sayılı günler kalan yapılan ada konseyinde ise Murat, Turabi ve Sema'dan en az SMS oyunu alan Sema Survivor'a veda etti.



Sema'nın son sözleri



"Çok değişik bir his. Son haftalardaki başarızlığım bugün Survivor'a veda etmeme neden oldu. Bu hafta kaybettim Nagihan ismimi söyledi. Yapabileceği doğru şeyi yaptı. Burada olduğum için şanslı hissettim. Gurur duydum All Star'da olduğum için. Benim yolum bu kadarmış. Elimden geleni yaptım ama çok başarılı finaller yapamadım. Turabi sakat Adem yalnız kalacak. Bugün gidiyorum ama hayallerimin yenisine devam edeceğim."



Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



Damla ve Turabi'nin sakatlıkları



Son bölümde ayrıca Acun Ilıcalı, Damla'nın koşabilecek durumda olduğunu dile getirdi. Ilıcalı Turabi'nin sağlık durumu hakkında ise şu an için oynama şansı gözükmediğini ancak raporların kurul tarafından değerlendirildiğini ve olumsuz bir durum çıkarsa oynayamayacağını açıkladı.



Survivor'da perşembe günü bir eleme daha yapılacak büyük final ise 29 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin