Filmin afişini seyirciler belirleyecek

'Çakallarla Dans' filminin yeni filminin afişini seyircileri seçecek.

Google Haberlere Abone ol
Filmin afişini seyirciler belirleyecek

2001-2008 yılları arasında Los Angles'ta, Chıldren of Men, Sex And the City, King Kong, Valkyrie, Shrek, The Kingdom, Ocean's Thirteen gibi filmlerin tanıtım çalışmalarında yer alan Ali Doğramacı, ilk 2 serinin ardından çekimleri devam eden Çakallarla Dans’ın üçüncü filmi 'Sıfır Sıkıntı' için birbirinden farklı afiş çalışmaları hazırladı.



Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans “Sıfır Sıkıntı” filminin Facebook sayfasında fanlarının beğenisine sunulan afişlerinin tasarımını yapan Ali Doğramacı, "Afişleri alternatifli olarak hazırlarken, fanların filmin önceki serilerinde neleri en çok beğendiğini, neleri eleştirdiğini ve nerelerde takıldığını önemseyerek çalıştım. Sosyal medya üzerinden filmin fanlarının en beğeneceği afiş ile filmin tanıtılacak olması beni heyecanlandırıyor. Merakla fanların seçeceği afişin hangisi olacağını bekliyorum” dedi.



 'Çakallarla Dans'ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy’un da kadroya katılmasıyla 'Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı'nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor



5 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan filmin afişleri www.sugarworkz.com web sitesinden ya da Çakallarla Dans Facebook sayfasından takip edilebilir.



Çakallar Dans Sıfır Sıkıntı filmi konusu da şu şekilde:



Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet, 'denetimli serbestlik' koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli dilsiz bir kadın olan Mihriban ile tanışır. Yani kızın ağzı var,dili yoktur. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi… Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır. Ama iyilik için yapılan çakallık, çakallık sayılır mı?

Arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyordur


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin