Film Festivali Kadıköy'e çıkarma yaptı!

34. İstanbul Film Festivali bu yıl Anadolu yakasında iki salonda sinemaseverleri ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Film Festivali Kadıköy'e çıkarma yaptı!

4 Nisan'da başlayacak İstanbul Film Festivali, bu yıl Kadıköy'de iki salonda yer alacak. Hatta Akbank Gala filmleri Atlas'la aynı anda Rexx'de de seyirciyle buluşacak.



Festival Başkanı Azize Tan, 'Kadıköy açılımını' Neslihan Akdaş'a anlattı: "Beyoğlu festivalin merkezi olmaya tabii ki devam edecek ama Kadıköy'de de ikinci bir çekim alanı yaratmak istiyoruz."



34. İstanbul Film Festivali bu yıl Anadolu yakasında iki salonda sinemaseverleri ağırlayacak. Kadıköylüler olarak mutlu ve heyecanlıyız. Kadıköy’e bu ilginin nedeni nedir?



Kadıköy’de daha önceki yıllarda da iki salon kullandığımız olmuştu. Aradan epey zaman geçti gerçi. İstanbul artık çok büyüdü ve seyircilerimizin büyük kısmı Kadıköy tarafında oturuyor. Son dönemde de Kadıköy ve Moda tarafı şehir için yeni bir cazibe merkezi durumuna geldi. Trafiği de göz önünde bulundurunca Kadıköy tarafındaki izleyicilere 2 salonda daha fazla seçenek sunmak daha mantıklı geldi. Ayrıca özellikle hafta içi gündüz seanslarındaki 5 TL’lik bilet uygulamamızla daha meskun bir mahal olan bu bölgede oturanlara da hitap etmeyi hedefliyoruz.



Röportajın tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin