'Fi-Çi-Pi' için 3 aydır dans dersi alıyorum'

Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fi-Çi-Pi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Fi-Çi-Pi' için 3 aydır dans dersi alıyorum'

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Hürriyet'ten Sinem Vural'ın sorularını yanıtladı. Sarıkaya, yeni dizisi Fi-Çi-Pi için 3 aydır dans dersi aldığını açıkladı.



İşte, o röportaj:



"En son 6 yıl önce konuşmuştuk. Kariyerinizde çok hızlı bir yol aldınız. Önce bu marka işbirliğinden başlayalım. Nasıl bir teklifle geldiler size?



- Bayağı iddialı bir teklifle geldiler. Aslında güzel de bir hikayesi var. Head&Shoulders ile ilgili herkes gibi benim de birtakım algılarım vardı. Daha erkeksi bir marka olduğuna dair mesela. Bana “Ürünümüzü kullan ve teklifimizi öyle değerlerdir” dediler. Böyle yaklaşılınca bir bildikleri var diye düşündüm, nitekim dünyada bir numaralı markaymış. İlk kadın temsilcisi olduğum için çok mutluyum. Güzel bir yola çıktık birlikte. Bu işbirliği kapsamında güzel işler de yapacağız. Üniversitelere gideceğiz, bu da beni heyecanlandırıyor. Serenayca bir şeyler katabileceğimi düşünüyorum.



Bu tür işbirlikleri, sevenlerinizi yönlendirdiği için bir sorumluluk da barındırıyor kendi içinde. Kendi deneyiminizi nasıl paylaşırsınız?



- Meslek hayatımda seçimlerimi öylesine yapmamaya gayret ettim. Karşılıklı bir güven duygusu oluşunca, sahiplenip benimseyip savunabileceğim bir hale gelince dahil olmayı tercih edenlerdenim. Bir memnuniyetsizlik olsa, böyle bir yola çıkmam mümkün olmazdı. Duruşlarını da çok seviyorum. Kendilerine “özgüven sponsoru” diyorlar. Beni takip edenlere de aşılamak istediğim şey özgüvenli olmak, kendin olmak, kendini sevmek. Bu başlıklar altında bir iş yapabildiğimiz için çok mutluyum. 



Birlikte kaç film hazırlayacaksınız?



- Head&Shoulders’la yepyeni, heyecan verici bir yola çıktık. İlk reklam filmimiz yayınlandı, devamı da ilerleyen dönemlerde gelecek..."



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin