Fethullah Gülen'i ziyaret eden dokuz gazeteci kim? İşte o isimler!

Yaklaşık iki hafta önce Fethullah Gülen'i ziyaret eden gazetecilerin isimleri sır gibi saklanıyordu. Gerçek Gündem Yazarı Barış Yarkadaş, hem dokuz gazetecinin ismini, hem de o sohbette nelerin konuşulduğunu yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Fethullah Gülen'i ziyaret eden dokuz gazeteci kim? İşte o isimler!

Fethullah Gülen Hareketi'nin liderini ABD'deki evinde ziyaret eden gazetecilerin isimleri medyada merak konusu oldu. Yaklaşık 15 gün önce davet üzerine ABD'ye giden ve Fethullah Gülen'le görüşen gazetecilerin isimlerini açıklayan Gerçek Gündem Yazarı Barış Yarkadaş, sohbette nelerin konuşulduğunu da ayrıntılarıyla aktardı. 



www.gercekgundem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, Gülen'in ABD'deki evinde gerçekleşen ziyarete, Harun Tokak, Mustafa Yeşil, Erkam Tufan Aytav, Gazeteci Yavuz Oğhan, Ardan Zentürk, Mahmut Övür, Mehmet Altan, Ekrem Dumanlı ve Amberin Zaman'ın katıldığını yazdı. 



Barış Yarkadaş, aynı yazıda, Gülen'in ''Türkiye diktatörlüğe gidiyor, Erdoğan güç zehirlenmesi yaşıyor'' dediğini de dile getirdi. Yazıdaki diğer bir iddiaya göre ise, Mehmet Altan, Gülen'in elini öptü ve AKP'ye sert eleştiriler yöneltti. 



İşte, Yarkadaş'ın yazısı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin