Fethullah Gülen'e 'emekli vaiz' benzetmesi canlı yayını karıştırdı!

Ülke TV'de yayınlanan Bıçak Sırtı programında Fethullah Gülen tartışması çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Fethullah Gülen'e 'emekli vaiz' benzetmesi canlı yayını karıştırdı!

Ülke TV'de yayınlanan Ersoy Dede'nin sunduğu Bıçak Sırtı programına Gezi Parkı olaylarının konuşulduğu anda Fethullah Gülen'e 'emekli vaiz' benzetmesi Nuh Gönültaş'ı çileden çıkardı.



Gazeteci Nuh Gönültaş ve gazeteci Fatih Tezcan arasında Fethullah Gülen tartışma çıktı.



Gönültaş'ın Erdoğan'ı eleştiren sözleri ve bir daha oy vermeyeceğini açıklaması üzerine Fatih Tezcan tartışma konusunun saptırıldığını söyledi. Tezcan'ın Fethullah Gülen için isim vermeden 'emekli vaiz' benzetmesi yapmasına sinirlenen Gönültaş  "Benim olduğum yerde eleştiremezsiniz" diyerek programı terk etti.



Gönültaş "AK Parti sanki direniyormuş gibi durarak bu sürece destek veriyor gibi. 'Erdoğan'a biçilen gömlekler üzerine oturuyor' derken Erdoğan kendisi alıp giyiyor bunu." dedi.



Sunucu Ersoy Dede'nin 'Erdoğan diktatör gibi mi görünmeye çalışıyor' sorusuna 'Başbakan'ın tabiatı bu' cevabını veren Gönültaş Erdoğan'ın sert tabiatlı olduğunu söyledi.



Gönültaş sözlerini "Türkiye'de 11 yıla gelmiş ve üç seçimdir oylarını arttıran kişi aynı konuma gelebilir, otoriterleşebilir" diyerek AK Parti politikalarını eleştirdi.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin