'Festivalde ne olup bittiğinden haberleri yok!'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Festivalde ne olup bittiğinden haberleri yok!'

Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Festivalde ne olup bittiğinden haberleri yok!



Coachella Festivali’ne giden yerli ünlüler festivali mi takip ediyor, takipçilerine şov mu yapıyor? Bu yılki festival neden bu kadar konuşuldu? Instagram olmasaydı bu kadar gündeme gelir miydi? Magazin Konseyi bu hafta haftanın öne çıkan haberlerini yorumladı.



Cengiz Semercioğlu: Şu Coachella’ya giden ünlülere “Gazeteye bir festival izlenimi yaz” desek, biri oturup ne olup bittiğini yazamaz biliyor musunuz... Ne olup bittiğinden haberleri yok çünkü. Hangi konserleri izlediler, kimin sahnesi nasıldı tek bir şey göremedik. Varsa yoksa kendileri... Tekirdağ Kiraz Festivali’ne gitseydiniz birader, niye Kaliforniya’ya kadar zahmet ettiniz?



Ömür Gedik: Ünlüler festivalden çok kendilerine odaklandılar. Renkli, eğlenceli bir şova dönüştürdüler işi. Ama ben bu cümbüşü de sevdim. Instagram sağ olsun Coachella ayağımıza geldi. Eğlendik işte. Sosyal medya olmasaydı bu renkli görüntüler gazete manşetlerine taşınırdı tabii ama bu kadar çok konuşulmazdı.



Onur Baştürk: Nasıl Burning Man bir Instagram festivaline dönüştüyse, Coachella’nın da dönüşmesi kaçınılmazdı. Sadece bizim ünlüler değil, takip ettiğim birçok yabancı fenomen de sırf kendini orada göstermek için koşa koşa festivale gitti. Artık festivalin ruhu, kimliği, kimlerin sahne aldığı filan önemli değil. Instagram’da paylaştığın fotoğraftaki kıyafetin, saçın başın daha önemli. Dolayısıyla bizimkilere de kızamıyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin