Ferzan Özpetek Türkiye'deki yeni filmini nerede, kiminle çekecek?

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, yeni projesi için hazırlık yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ferzan Özpetek Türkiye'deki yeni filmini nerede, kiminle çekecek?

İstanbul Kırmızısı filminde Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler'i buluşturan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, yeni projesi için hazırlık yapıyor.



İtalya'da yaşayan Özpetek, Türkiye'deki yeni sinema filmini yine Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu BKM Film'in yapımcılığında çekecek. Ünlü yönetmenin bu kez çekeceği projede kadın erkek ilişkilerini renkli bir dille beyazperdeye aktaracağı öğrenildi. Geçen günlerde İstanbul'a gelip ünlü oyuncular Ezgi Mola ve Zerrin Tekindor'la bir araya gelen Özpetek'in yeni filmi için görüştüğü de böylece ortaya çıktı.



Ezgi Mola son olarak Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinden teklif almıştı. Ancak hem teklif giden Meryem Uzerli'nin, hem de Ezgi Mola'nın diziyle anlaşamadığı ortaya çıktı.



Öte yandan Ferzan Özpetek'in ekim ya da kasım ayı gibi başlamayı planladığı filminin çekim mekanı da belli oldu. Ünlü yönetmen Özpetek, Yılmaz Erdoğan'ın geçen yıllarda Köyceğiz'de kurduğu BKM Platoları'nda çekim yapacak. Platoda şu günlerde Belçim Bilgin'in de daha sonra oyuncu ekibine katıldığı 'Cici Babam' filmi çekiliyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Ferzan Özpetek Türkiye'deki yeni filmini nerede, kiminle çekecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin