FERZAN ÖZPETEK, BİR KEZ DAHA CEM YILMAZ DEDİ

Çekimlerini Türkiye’de yapacağı, başrolünde Cem Yılmaz’ın oynayacağı “Sonra Ağlayacağım” filminin çekimlerini bir süreliğine erteleyen Ferzan Özpetek, İtalya’da çekeceği diğer filmi için hazırlıklara başladı.

Google Haberlere Abone ol
FERZAN ÖZPETEK, BİR KEZ DAHA CEM YILMAZ DEDİ


 


Ferzan Özpetek, çekimlerini Türkiye’de yapacağı, başrolünde Cem Yılmaz’ın oynayacağı “Sonra Ağlayacağım”  filminin çekimlerini bir süreliğini erteledi.  Özpetek, İtalya’da çekeceği diğer filmi için hazırlıklara başlarken, bu filmde de Cem Yılmaz’ın rol alacağını söyledi.

28 Nisan’da Floransa Operası’nın açılışında, Maggio Musicale Fiorentino Tiyatrosu’nda, İtalyan besteci Giuseppe Verdi’nin “Aida” operasını sahneleyecek olan ve dünyadan bir çok sanatseverin  yoğun ilgisiyle karşılaşan  usta yönetmen,  çekimlerini İtalya’da yapacağı filminin hazırlıkları için yoğun bir çalışma temposu içine girdi. Eylül ayında çekimlere başlamayı planlayan Özpetek, yeni projesinde de Cem Yılmaz’la çalışacağını açıkladı. Ünlü yönetmen, diğer rollerde İtalyan sanatçılarla çalışacağını belirtirken, Cem Yılmaz’ın rolünün çok keyifli bir rol olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin