Fenomen gelin adayı evlilik programlarının gerçek yüzünü anlattı!

Hanife Gürdal, yarışmada kaldığı süreçte harçlık olarak aylık 2-3 bin TL para aldığını itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen gelin adayı evlilik programlarının gerçek yüzünü anlattı!

Evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, katıldığı magazin programında evlilik uğruna başına gelenleri ve yarışmada kaldığı süreçte harçlık olarak aylık 2-3 bin TL para aldığını itiraf etti.



Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve şimdi bir benzinci de çalışan Hanife Gürdal, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Evlilik programlarında yaşanan olayları anlatan Gürdal, yarışmadan aylık ne kadar kazandığını da açıkladı.



'Aylık 2-3 bin TL kazanıyordum'



Evlilik programlarından ayrıldıktan sonra bir benzincide pompacı olarak çalışmaya başlayan Hanife, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hanife, programda kaldığı süreçte kendisine bir ev tutulduğunu, harçlık olarak aylık 2-3 bin TL kazandığını söyledi.



'Araba karşılığı evlendiler'



Evlilik programlarının perde arkasını anlatan Gürdal, yarışmadaki bir arkadaşının araba ve çeyizlik eşya karşılığında evlendiğini sonra da boşandığını sözlerine ekledi.



'Tehditle geri çağrıldım'



Canlı yayında olay itiraflarda bulunan gelin adayı, "Yarışmada iki yıl kaldım sık sık İzmir'e evime gittim sonra hep geri çağrıldım tehditle ya da başka yollarla. Yarışma boyunca da kendime hiçbir şey almadım, iyi ki de alamamışım." dedi.


Etiketler Hanife
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin