'Kurt Seyit ve Şura'da veda vakti

© MEDYATAVA Star TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura'da veda vakti

Star TV'de başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura'nın yeni bölümünde Seyit, sevdiklerini arkasında büyük acılarla bırakarak Aluşta'ya veda ediyor. Dizinin yeni bölümünde Kurt Seyit ve Şura işgal altındaki İstanbul'a doğru yola çıkacaklar.



Dizinin yeni bölümünde Petro'nun silahından çıkan kurşun peşinden getirdiği isyancıları harekete geçirir. Kurt Seyit Celil'le omuz omuza kendilerini öldürmek isteyen isyancılarla mücadele ederken Petro Kurt Seyit'in  hayat damarlarını birer birer koparmaya başlar. 



Mirza Mehmet Eminof'la tanışmasından sonra Şura, Kurt Seyit'in ailesiyle bir araya gelememesinin altında yatan sebebi acı bir şekilde öğrenir. Kurt Seyit dört bir yanı saran ateşin içinden çıkıp geldiğinde, Şura yaşadığı hayal kırıklığını aşkıyla maskeler. 



Kurt Seyit yokluğunda yaşananları öğrendiğinde, çiftlik evine öfkesiyle birlikte gider. Kurt Seyit'in babasıyla ikinci kez bir araya gelişi yüreğinde unutamayacağı bir iz bırakır. Öte yandan Petro, Şura’yı yaşadığı mutsuzluktan çekip çıkarmak için ilk kez kendini ortaya atar. 



Gece yarısı Aluşta'ya ulaşan isyan dalgasının haberi gelir. Kurt Seyit vatanını terk etmekten başka şansı olmadığını bildiği halde ailesine arkasını dönüp gidemez. Hangi kurşunun üstünde adının yazdığını bilmeden ailesini ve topraklarını korumak için kendini siper eder. 



Doğup büyüdüğü topraklarda güneş yeniden doğduğunda Kurt Seyit'in yüreğine üç büyük acı kök salar. Artık Aluşta'dan ayrılmak, İstanbul'a göç etme vakti gelmiştir. 



'Kurt Seyit ve Şura'nın yeni bölümü bugün 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.



İşte, dizinin 6. bölüm fragmanı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin